• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

Personvern


PERSONVERN


 

 

 

Det er viktig for oss i PenePiker.no at vi håndterer dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

Dette innebærer at når du handler på PenePiker.no, så vil blant annet ditt navn, din adresse og din e-postadresse bli oppbevart. Dette er informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne levere varene du bestiller, samt for at vi skal kunne kontakte deg om forhold relatert til din bestilling.
Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering.
Denne historikken blir ikke slettet og ligger tilgjengelig for deg på din PenePiker.no konto.
Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi i tillegg IP-adressen som blir benyttet ved registrering av bestillingen.

Av sikkerhetshensyn krypteres alle bankkontonumre som du eventuelt lagrer på din «Min Konto» side hos oss. Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner, NETS. Dette er for å sikre en så effektiv håndtering som mulig dersom det imot formodning skulle oppstå eventuelle problemer med belastning, eller ved tilfeller av oppheving av reservasjon og kreditering.

Loggdata om hvilke kategorier og produkter du som kunde klikker eller søker på blir også samlet inn og oppbevart, dette er for at vi skal kunne forbedre oss og bli en bedre og mer brukervennlig nettbutikk for deg, og for at vi skal kunne bedre forstå hvilke produkter som er interessante for våre kunder slik at vi kan forbedre vårt produktutvalg og våre tilbud.
Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter. Informasjonen benyttes i tillegg for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

PenePiker.no benytter cookies, les mer om dette her.

Til slutt; PenePiker.no vil aldri selge, bytte eller videreformidle dine personopplysninger eller annen slik informasjon til noen tredjepart, med unntak av videreformidling av de nødvendige opplysninger som betalingspartner og transportør må ha for at handelen skal kunne gjennomføres.

PenePiker.no, ved administrerende direktør, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

 

 

 

 

BeTheICON-Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.