Om Oss


VELKOMMEN TIL PenePiker.no


 

 

ETISK MOTE FOR FASHIONISTAER MED STORT HJERTE!

🎇 Fordi du skal ikke behøve ofre stil for å kunne utgjøre en forskjell 🎇

 

 

Kort fortalt:

 

PenePiker.no er en etisk nettbutikk spesielt for Damer/Jenter med sterk sans for Stil og Mote, som i tilegg Bryr Seg.
Den ble til fordi vi tror det faktisk er mulig å gjøre verden til et bedre sted – både for mennesker, dyr og miljø, og på den positive effekten det kan ha hvis vi alle gjør litt mer bevisste valg.

Vi tror på at alle valgene vi tar hver eneste dag, uansett om de er små eller store, kan være beydningsfulle, og at de til sammen kan utgjøre en betydningsfull forskjell.

Vi i PenePiker.no ønsker å være med på å gjøre stilfulle og moteriktige etiske produkter lettere tilgjengelig for alle, slik at vi på en litt enklere måte kan ta bedre, betydningsfulle valg og utgjøre en forskjell uten å gå på kompromiss med stil.

 

Håper du vil bli med oss, gjerne vise din støtte ved å følge oss på sosiale media, og hjelpe oss sammen utgjøre en betydningsfull forskjell med våre valg.

Tusen takk for at du har tatt deg turen innom!
Med aller vennligste hilsen Ane Thorkildson, Daglig Leder.

XXX

 


 

Litt Lengre Fortalt (for spesielt interesserte 😉 ):

KJEDELIG! Traust design. Striesekk mote. Usexy. Uformelig. Fæle farger. Fotformsko. Dette var blandt de hyppigste tankene som slo oss og beskrivelsene vi kom opp med da vi i et forsøk på å bli «litt bedre mennesker», og velge «litt mer riktig», saumfarte utallige butikker i Norge, Europa og USA, både fysiske og på nettet, på jakt etter merker og designere  av vesker, smykker, klær, sko og asseccories som hadde fokus på miljø, bærekraftig design og etisk produksjon.

Nettbutikken PenePiker.no ble startet ut i fra et ønske om å gjøre det enklere å kunne velge mer riktige produkter ut ifra et miljøvennlig, bærekraftig, dyre- og menneskevennlig perspektiv, og i tillegg et håp (om enn ørlite) om å kunne, forhåpentligvis, bidra med noe godt her i verden og være en motvekt, om enn bare en veldig liten en, til utviklingen av forbrukersamfunnet.

MEN samtidig, selv om vi ønsket å være bedre mennesker, ønsket vi ikke å miste vår egen stil, eller måtte gå på kompromiss og slutte å bruke klær, sko, smykker, vesker og accessories vi følte var Elegante og Moteriktige.

Alle merker og produkter du finner i vår nettbutikk har noe etisk godt ved seg, enten det er i forhold til miljøvennlighet, etisk produksjon, hjelp til- og/eller ivaretagelse av mennesker og dyrs rettigheter. Det kan være via Fairtrade, Humanitært Arbeid; Støtte til kvinner, utdanning, Bruk av lokal arbeidskraft og produksjon, Resirkulering, Bruk av økologiske råvarer, Miljøvennlig fokus i produksjonen, Avfallsbegrensning/Waste-Management, Vannsparing, og/eller helt Veganske, dvs 100% dyrevennlige og Cruelty Frie produkter som ikke inneholder noen former for animalske materialer.

Du kan være trygg på at alle produkter du finner og handler på PenePiker.no alltid er godt for noe!

Alle våre designere og merker er spesielt valgt ut etter lang, møysommelig leting og granskning, på bakgrunn av deres ETISKE profil i kombinasjon med at deres produkter i tillegg skal være Elegante, Stifulle og Moteriktige med fokus på stil, unikhet og kvalitet. Vårt mål er at vi skal kunne tilby deg både hverdagsprodukter, produkter til fest, i tillegg til mer eksklusive, custom made produkter som du ikke nødvendigvis vil kunne finne andre steder.

Du kan lese litt mer om de enkelte merkene i nettbutikken her: Våre Merker.

 


 

Hvert valg hver av oss tar om hvilke produkter vi velger å kjøpe og bruke betyr noe i den store sammenhengen.
Hvis mange nok av oss – ihvertfall innimellom – velger litt mer bevisst, så vil ‘litt fra mange av oss’ kunne hjelpe mye.

Tør å være annerledes, tør og følge din egen stil, ditt eget hjerte, og vær et godt forbilde, uansett om det er for dine barn, dine venner, eller for totalt fremmede.

Det er din stil.
Det er dine etiske valg å ta.
Og sammen, ved at så mange av oss som mulig tar mer bevisste valg, kan vi skape en bedre verden!

 

 

 

BeTheICON-Logo

PenePiker.no | For Mote og Stilbevisste, som Bryr seg

Comments are closed.