PenePiker.no – Etisk Mote for Fashionistaer – Kontakt Oss


PenePiker.no – Etisk Mote for Fashionistaer
KONTAKT OSS


 

 

KONTAKTINFORMASJON

 

Skriv til oss:

Ta gjerne kontakt med oss på mail dersom du har spørsmål om en ordre, eller du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om noen av våre produkter eller merker!
Vi vil gjøre vårt beste for å komme tilbake til deg så raskt som mulig. Normalt får du svar samme dag, ellers garanterer vi at du vil få svar så tidlig som mulig neste virkedag.

Mail: kundeservice@penepiker.no

 

Ring til oss:

Om du foretrekker det, kan du selvfølgelig også ringe oss.
Vi har telefontid alle hverdager fra klokken 09.00 til 17.00.
Skulle det være opptatt eller vi rett og slett ikke har anledning til å ta telefonen akkurat når du ringer, er det kjempefint om du kan legge igjen en beskjed og ditt nummer (du kan også sende en tekstmelding), så vil vi kontakte deg så snart vi kan.

Telefon: +47 90894110

 

 

OPPSETT og BRUKERVENNLIGHET

 

Vi ønsker at PenePiker.no skal være så brukervennlig for deg som mulig, så vi tar gjerne imot forslag om forbedringer vi kan gjøre på siden, eller om du har andre kommentarer ifht oppsett og brukervennlighet.

Mail: admin@penepiker.no

 

 

 

 

TIPS OSS

 

Vi er kontinuerlig på utkikk etter nye designere og merker som kan passe med vår profil. Har du tips om designere eller merker som du mener produserer Elegante, Ekslusive produkter med det lille ekstra på en Etisk forsvarlig måte, så hører vi gjerne fra deg!

Mail: hei@penepiker.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PenePiker.no - Etisk Mote for Fashionistaer med Stort Hjerte-etiske-rettferdige-baerekraftige-okologiske-veganske produkter

 

 

 

 

 

 

PenePiker.no – Etisk Mote for Fashionistaer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.