• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

Frakt og Levering


FRAKT OG LEVERING


Frakt

PenePiker.no tilbyr gratis frakt på alle ordre over kr 1000,- med levering til hele Norge, med unntak av til Svalbard og Jan Mayen.
For alle ordre under kr 1000,- er fraktkostnaden kr 100,-.
For ordre med levering til Sverige eller Danmark vil det på ordre under kr 2000,- NOK tilkomme en ekstra fraktkostnad på fra 150,- til 200,- NOK avhengig av nøyaktig leveringsadresse og størrelse på pakken.
Vi vil alltid sende våre pakker med sporingsnummer slik at du kan følge med på hvor pakken er og når den blir levert.
Vi sender i utgangspunktet alle våre pakker med Posten/Bring, og din pakke vil bli utlevert ved ditt nærmeste postkontor eller post utleveringssted, med mindre den er av en slik størrelse at den passer i postkassen.

Leveransevilkår

Vi leverer med fri levering til hele Norge på alle ordre over kr 1000,-, med unntak av til Svalbard og Jan Mayen (en ekstra fraktkostnad vil tilkomme).
For alle ordre under kr 1000,- er fraktkosnaden kr 100,-.
Ved forsendelser til Sverige og Danmark vil det på ordre under kr 2000,- NOK tilkomme en fraktkostnad på 150-200 NOK, ellers er det fri levering. Ved spørsmål om levering, ta gjerne kontakt  med oss på kundeservice@penepiker.no så skal vi selvfølgelig gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Leveringstider

Vi vil til enhver tid gjøre det vi kan for at din ordre skal bli levert så raskt som mulig!
Normal leveringstid vil ligge på fra 1-10 arbeidsdager ettersom hvor i Norge du bor, og hvilke produkter du bestiller.
Dersom du bestiller noen varer med kort leveringstid (normalt 1-3 arbeidsdager) og en eller flere varer med lang leveringstid (opp i mot 10 dager), vil vi splitte din ordre opp og sende deg det med kort leveringstid først.

Normale leveringstider ut ifra merker:
Purpose Jewelry: 1-5 arbeidsdager
GUNAS: 1-10 arbeidsdager (avhengig av om varen er på lokalt eller fjernlager)
HfS COLLECTIVE: 1-5 arbeidsdager
Wilby: 1-5 arbeidsdager
PAWJ: 6-10 arbeidsdager
NAE Vegan: 5-8 arbeidsdager
ANKURA: 1-5 arbeidsdager
ARMEDANGELS: 1-5 arbeidsdager
SYMBOLOGY: 1-5 arbeidsdager
NOUMENON: 1-5 arbeidsdager
NOIZE: 1-5 arbeidsdager
ONLY ME: 1-5 arbeidsdager
Headbands of Hope: 1-5 arbeidsdager
VOTCH: 4-8 arbeidsdager

Leveringsbekreftelse/Sporingsnummer

Når du bestiller hos oss vil du umiddelbart etter bestilling motta en ordrebekreftelse på mail. Deretter vil du i løpet av 1-3 arbeidsdager motta en mail med mer nøyaktig informasjon om når din ordre forventes å kunne leveres (normalt innenfor 1-10 arbeidsdager).
Når varene dine sendes fra vårt lager vil, som nevnt ovenfor under punktet Betaling, ordrebeløpet trekkes fra din konto, og du vil motta et sporingsnummer fra oss på mail.
Når du mottar sporingsnummeret vil din pakke normalt være 1-5 dager unna levering ettersom hvor i Norge du bor og størrelsen på din bestilling.
Skulle noe være uklart, send oss gjerne en mail på kundeservice@penepiker.no.

Utlevering

Vi tar som utgangspunkt at du venter spent og begeistret på din ordre, og dermed at du følger ivrig med på når din forsendelse ankommer ditt postkontor/utleveringssted.
Vi, PenePiker.no, kan dessverre ikke være ansvarlig for utlevering av din leveranse etter at du har fått melding om at den er ankommet ditt utleveringssted.
Det er ingen bråhast med å hente pakken, men henter du den ikke innen 14 dager så vil den bli automatisk returnert til oss, og beklageligvis vil dette skje på din kostnad og det vil i tillegg dessverre påløpe et gebyr på 200,- kr som trekkes fra ditt innbetalte beløp.
Det resterende innbetalte beløp vil selvfølgelig så rask som mulig bli kreditert det kortet du brukte ved betaling eller via PayPal/Stripe dersom du valgte det som betalingsløsning.

Angrerett

Skulle du av en eller annen grunn angre på ditt kjøp hos oss, så beklager vi dette på det sterkeste (Er det noe vi har gjort? Si ifra på admin@penepiker.no). Ønsker du å benytte deg av din angrerett, ber vi om at du kontakter oss på kundeservice@penepiker.no for å avtale en retur av varen og at du fyller ut og returnerer til oss angrerettskjemaet du fikk som vedlegg i mailen fra oss med leveringsinformasjon.
Dersom du velger å benytte deg av din angrerett er det dessverre slik at du belastes for returkostnaden, Det resterende beløpet vil så raskt som mulig bli kreditert til din konto.
Les evt mer om angrett og finn angrerettsskjema her.

Skadde sendinger

Dersom du  imot formodning skulle motta en skadd forsendelse, ta kontakt med oss så snart du bare kan på kundeservice@penepiker.no innenfor 48 timer, så vil vi hjelpe deg, og vi finner vi en løsning ut ifra hva som eventuelt skulle ha skjedd med produktet.

Frakt og Levering

Comments are closed.