• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

OM OSS – PenePiker.no


VELKOMMEN TIL PenePiker.no


PenePiker.no - Etisk Mote For Fashionistaer med Stor Hjerte - Om oss - Fairtrade Rettferdig Bærekraftig Økologisk Økovennlig Dyrevennlig Vegansk Eksklusiv Elegant Stilfull Design_1

You Are The Stories You Tell Yourself,
Be FABULOUSLY You!

 

PenePiker.no - Be FABULOUSLY You - Elegant & Sexy Etisk Damemote

 

 

 


 

PenePiker.no – er en eksklusiv nettbutikk for bevisste Damer/Jenter med sterk sans for Stil, Design og Mote.
Du som typisk handler hos oss er Stilbevisst og ønsker en Elegant og Sexy stil, samtidig som Du Bryr Deg.
DU bryr deg om hvor produktene du kjøper kommer fra, hvem som har laget de, hva de er laget av, og hvordan de er laget.
Du
ønsker å være med å gjøre noe for å bidra til å gjøre vår verden til et litt bedre sted.
 
Alle produktene du finner på PenePiker.no er GODT FOR NOE, det være seg for dyr, mennesker og/eller miljø.
Våre merker er alle opptatt av Fashion Forward Design, Eksklusivitet og Kvalitet. I tillegg jobber de for at produksjonen av deres produkter skal være Fairtrade, Etisk, Rettferdig, Bærekraftig, Økovennlig og Dyrevennlig. I så stor grad som mulig ønsker de å benytte Naturlige og Økologiske, Resirkulerte og Resirkulerbare Materialer.
De fleste av våre merker er i tillegg PETA Godkjente Veganske.
PenePiker.no ble til fordi vi tror det faktisk er mulig å gjøre noe for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted – både for mennesker, dyr og miljø.
Vi ønsker å være med på å gjøre etiske og rettferdige stilfulle og sexy produkter lettere tilgjengelig for alle.

Håper du vil bli med oss, gjerne vise din støtte ved å følge oss på sosiale media, slik at vi sammen kan utgjøre en betydningsfull forskjell med våre valg.
 

 


 

Tusen takk for at du har tatt deg turen innom oss i PenePiker.no.
Vi håper du vil finne noe her hos oss som passer akkurat DEG og DIN STIL!

 


 

 

PenePiker.no Logo - Etisk Mote for Stilbevisste Fashionistaer med et stort hjerte - Etisk - Eksklusivt - Elegant Klær sko Vesker Smykker med mening Etisk Fairtrade Økologisk Bærekraftig Økovennlig Organisk Dyrevennlig Vegansk

 

 

 

Alle våre flotte produkter kan du se her.

 

 

 

 


 

 

Litt Lengre Fortalt OM OSS – PenePiker.no – Etisk Mote for Fashionistaer (for spesielt interesserte)

 

KJEDELIG! Traust design. Uformelig. Usexy. Fargeløst. Bestemorsko. Dette var blant tankene som slo oss da vi i et forsøk på å bli «litt bedre mennesker», og velge «litt mer riktig», saumfarte utallige butikker i Norge, Europa og USA, både fysiske og på nettet, på jakt etter merker og designere  av klær, sko, vesker og smykker som hadde fokus på miljø, dyrevern, bærekraft og etisk produksjon.

Nettbutikken PenePiker.no – Etisk Mote for Fashionistaer – ble startet ut i fra et ønske om å gjøre det enklere å kunne velge bedre produkter ut ifra et miljøvennlig, bærekraftig, dyrevennlig og menneskevennlig perspektiv. I tillegg har vi også et håp (om enn et ørlite ett) om å kunne være med å bidra til noe godt her i verden og være en motvekt til forbrukersamfunnet og utviklingen av dette.

MEN samtidig, selv om vi ønsket å være bedre mennesker, ønsket vi allikevel ikke å miste vår egen stil. Vi mente det måtte være mulig å ikke måtte gå på kompromiss, og begynne å bruke ting vi synes var kjedelige og ikke følte at passet til oss og vår stil, bare fordi vi ønsket å velge noe som var godt for noe. Det måtte jo finnes merker der ute som hadde fokus på å gjøre noe godt for verden, og samtidig hadde produkter som var både Sexy, Elegante og Moteriktige.

Alle merker og produkter du finner på PenePiker.no har noe etisk godt ved seg, enten det er i forhold til miljøvennlighet, etisk produksjon, hjelp til- og/eller ivaretagelse av menneskers og dyrs rettigheter. Det kan være via Fairtrade, Humanitært Arbeid; Støtte til kvinner, utdanning, Sørge for Rettferdige og Etiske Arbeidsforhold. Bruk av lokal arbeidskraft og produksjon, Resirkulering, Bruk av økologiske og Naturlige råvarer/materialer, Miljøvennlig og Økovennlig fokus i produksjonen, Avfalls- og Utslippskontroll/Waste-Management, Vannsparing, og/eller helt Veganske, dvs 100% dyrevennlige og Cruelty Frie produkter som ikke inneholder noen former for animalske materialer.

Du kan være trygg på at alle produkter du finner og handler på PenePiker.no alltid er Godt For Noe!

Alle våre merker er spesielt valgt ut på bakgrunn av deres ETISKE profil i kombinasjon med at deres produkter i tillegg er Elegante, Stifulle, Sexy, Moteriktige og holder høy kvalitet.
Vårt mål i PenePiker, er at vi skal gjøre enkelt tilgjengelig for deg stilfulle hverdagsprodukter og produkter til fest, i tillegg til mer eksklusive, custom made produkter som du ikke nødvendigvis vil kunne finne andre steder, men som alt sammen er Godt For Noe.

Du kan lese mer om de flotte merkene våre her: PenePiker.no – Etisk Mote For Fashionistaer – Våre Merker.

 

 

OM OSS - PenePiker.no - Etisk Mote For Fashionistaer - Fairtrade Rettferdig Bærekraftig Økologisk Økovennlig Dyrevennlig Vegansk Eksklusiv Elegant Stilfull Design

 

 

*Dette med Etisk Mote og å ta bedre valg kan faktisk være veldig vanskelig.
Ønsker du å lese mer om våre tanker rundt dette med å ta bedre valg, Etisk Mote, Sakte Mote, Rettferdighet, Miljøvennlighet, Bærekraft og Dyrevennlighet, så kan du finne litt mer om dette her:
Rettferdighet, Miljøvennlighet, Bærekraft og Dyrevennlighet.

 

 

 

 


 

 

 

 

PenePiker.no Logo - Etisk Mote for Stilbevisste Fashionistaer med et stort hjerte - Etisk - Eksklusivt - Elegant Klær sko Vesker Smykker med mening Etisk Fairtrade Økologisk Bærekraftig Økovennlig Organisk Dyrevennlig Vegansk

 

 

PenePiker.no – ETISK Mote For Fashionistaer med Stort Hjerte
Alle våre flotte produkter kan du se her.

 

 

 

 

 

 

OM OSS - PenePiker.no

Comments are closed.