• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

HVORDAN TA BEST VARE PÅ DINE PAWJ CALIFORNIA BOOTS


HVORDAN TA BEST VARE PÅ DINE PAWJ CALIFORNIA BOOTS


 

Fantastiske PAWJ California Veganske Dyrevennlige Boots


Gratulerer hvis du er ny eier av et par Dyrevennlige, Veganske PAWJ California Boots. vi håper du vil bli veldig fornøyd med dem! 🙂

 

Rengjøring/Vedlikehold

Når det gjelder rengjøring og vedlikehold, så er PAWJ bootsene enkle.
Normalt kan skitt og overfladiske flekker fjernes ved å la dem tørke, og deretter bare gni dem bort med en tørr klut.
Hvis du har fått en litt vanskeligere flekk som ikke lar seg fjerne ved bruk av metoden over, forsøk å fukte kluten med varmt vann og varsomt gni lett på flekken før du igjen lar området tørke.
Er likevel fortsatt flekken der? Ta kontakt med oss på kundeservice@penepiker.no, og vi vil forsøke å hjelpe deg videre.

 

Impregnering

Føler du at det er nødvendig, så kan dine PAWJ boots impregneres, det skal ikke skade fargen eller mikrofiber materialet på noen måte (det anbefales selvfølgelig å bruke et miljøvennlig alternativ).
Merk at ved impregnering, så kan det ta litt tid før bootsene tørker, så husk å ta hensyn til litt ekstra tørketid ifht hva du er vant med. Det også mulig å bruke en hårføner for å få litt fortgang i tørkeprossessen.
Når bootsene er tørre igjen, andbefales det å gni lett over dem med en tørr klut for å få «fluffet» opp den semskede mikrofiberen igjen.

 

 

—>> Har du andre spørsmål, ikke nøl med å sende oss en mail på kundeservice@penepiker.no, så vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan.

 

 

 

 

 

HVORDAN TA BEST VARE PÅ DINE PAWJ CALIFORNIA BOOTS

 

 

 

 

 

Comments are closed.