• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

Hvordan ta best vare på dine Same Sky smykker


SAME SKY SMYKKER


 

 

Jeg har kjøpt smykke fra Same Sky, hvordan kan jeg best ta vare på dette?

Same Sky smykker er solide og laget for å vare i lang tid, men for å best ta vare på smykkene så gjelder det samme som for de fleste andre smykker; ikke utsett dem for væske, dette inkluderer parfyme og lotioner.
Du kan ellers rengjøre sølvet i smykkene med en myk klut og alle typer sølv rens (men igjen vær forsiktig med væske). Har du smykker med glassperler og disse blir skitne anbefales å bruke en lett fuktet myk klut til å tørke av dem (fukt kun med vann, ikke bruk noe vaskemidler/såpe eller liknende da dette kan skade smykket).

 

Vil det Same Sky smykket jeg mottar se ut akkurat som smykket på bildet?

Hvert Same Sky smykke blir laget for hånd av en av Same Skys dyktige håndarbeidere i Rwanda og vil være helt unikt. Dette betyr at noe variasjon kan forekomme og at produktets utseende kan variere noe fra produktbeskrivelsen og bildet på nettsiden.

 

Kan jeg justere størrelsen på mitt Same Sky smykke?

Skulle du imot formodning oppleve å ha et problem med størrelsen på ditt Same Sky smykke, ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg.

 

 

PenePiker_logo_150x150

 

 

 

 

 

Comments are closed.