• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

PenePiker.no – Be FABULOUSLY You – Elegant & Sexy Etisk Damemote – Kontakt Oss


PenePiker.no – Be FABULOUSLY You  – Elegant & Sexy Etisk Damemote –
KONTAKT OSS


KONTAKTINFORMASJON

Skriv til oss:

Ta gjerne kontakt med oss på mail dersom du har spørsmål om en ordre, eller du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om noen av våre produkter eller merker!
Vi vil gjøre vårt beste for å komme tilbake til deg så raskt som mulig. Normalt får du svar samme dag, ellers garanterer vi at du vil få svar så tidlig som mulig neste virkedag.

Mail: kundeservice@penepiker.no

Ring til oss:

Om du foretrekker det, kan du selvfølgelig også ringe oss.
Vi har telefontid alle hverdager fra klokken 09.00 til 17.00.
Skulle det være opptatt eller vi rett og slett ikke har anledning til å ta telefonen akkurat når du ringer, er det kjempefint om du kan legge igjen en beskjed og ditt nummer (du kan også sende en tekstmelding), så vil vi kontakte deg så snart vi kan.

Telefon: +47 90894110

OPPSETT og BRUKERVENNLIGHET

Vi ønsker at PenePiker.no skal være så brukervennlig for deg som mulig, så vi tar gjerne imot forslag om forbedringer vi kan gjøre på siden, eller om du har andre kommentarer ifht oppsett og brukervennlighet.

Mail: admin@penepiker.no

TIPS OSS

Vi er kontinuerlig på utkikk etter nye designere og merker som kan passe med vår profil. Har du tips om designere eller merker som du mener produserer Elegante, Ekslusive produkter med det lille ekstra på en Etisk forsvarlig måte, så hører vi gjerne fra deg!

Mail: hei@penepiker.no

PenePiker.no - Be Fabulously You_Elegant & Sexy Etisk Damemote_Vegansk Mote_Økovennlig Mote_Bærekraftig Mote

PenePiker.no – Be FABULOUSLY You – Elegant & Sexy Etisk Damemote

Comments are closed.