• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

SAME SKY

samesky-logo2Same Sky er et handels initiativ som arbeider for å skape jobbmuligheter for kvinner som sliter med å løfte seg selv ut av ekstrem fattigdom. I Same Sky mener de at den beste formen for filantropi er en god jobb.
Ved Same Skys
kollektiver i Rwanda og USA får fattige kvinner et arbeid hvor de gjennom å få opplæring og verktøy får muligheten til å utvikle sitt potensiale og bruke sitt talent som håndverkere. Gjennom den reelle livsendringen som det å ha et fast arbeid gir får disse kvinnene oppleve en helt ny følelse av verdighet, og for første gang det å ha frihet ved å være selvforskynte.

SameSky-Artisans

To av Same Skys dyktige håndverkere

Same Skys rwandiske håndverkere tjener 15 til 20 ganger det som er gjennomsnittlig lønn i Afrika sør for Sahara, og 100% av overskuddet blir reinvestert i å ansette og lære opp flere kvinner i nød.
Et Same Sky armbånd er så mye mer enn bare et vakkert smykke, dets sanne verdi ligger i mulighetene og friheten det gir til kvinnene som lager dem. Det er symbolet på et bånd som binder deg til modige kvinner en hel verden unna.

I 1994 sto verden på sidelinjen og så på imens Rwanda ble revet i stykker av en brutal folkemord. I løpet av nesten 100 dager, ble nær en million mennesker drept. FN anslår at en kvart million kvinner ble voldtatt, og at 70% av dem ble smittet med hiv/aids. Disse kvinnene ble brukt som krigsvåpen, forlatt som enker, enslige mødre og foreldreløse tenåringsjenter. Same Sky ble startet ut ifra en målsetning; å hjelpe disse kvinnene.

Jenter ved Same Skys skole i Rwanda

Jenter ved Same Skys skole i Rwanda

 

Same Skys visjon er å gi en ny sjanse til alle kvinner under samme himmel.
«Talent er overalt, mulighetene ikke» – Same Sky tar sikte på å endre det.

 

Shop alle SAME SKY produkter

 

Same_Sky_Foundation

Comments are closed.