• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

PAWJ CALIFORNIA

 


PAWJ CALIFORNIA


 

 

PAWJ California Veganske Dyrevennlige Boots

 

PAWJ CALIFORNIAPAWJ er basert i Sør California, og er hjertebarnet til designer Julee Merrill.
Forestill deg en verden hvor dyr ikke blir utnyttet for deres skinn og pels.
PAWJ ble til på grunn av Julees engasjement for å skape en bedre verden for dyr og for dyrs rett til å leve, og for å gi folk muligheten til å være med på å utgjøre en forskjell.

PAWJ California Bootsene blir kun laget av de høyeste kvalitets syntetiske fibre og fauxfurs som finnes tilgjengelig.
Ekspertisen som er brukt både ved design, konstruksjon og produksjon av disse ultra-komfortable bootsene er alle med på å gjøre dem lette, myke og varme å gå med, samtidig som de er slitesterke og laget for å vare og være til glede i mange år.
PAWJ California er en familiedrevet bedrift som tar et standpunkt for å bidra til å skape en bedre verden, og som mener og tror at alle følende skapninger har en rett til å leve.
Det er denne troen som driver PAWJ til å skape produkter hvor de unngår å bruke pels og dyreskinn, men uten at dette går på bekostning av komfort og kvalitet. Det er PAWJs mål å bli en ledende utvikler av miljøvennlige og 100 %
Cruelty Frie alternative produkter som gjør det mulig, både for dem som et selskap og for oss som kunder, å gjøre en forskjell.

 

 

SHOP ALLE PAWJ CALIFORNIA PRODUKTER HER

 

 

 

PAWJ Dyrevennlige Veganske Boots CrueltyFree

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.