• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

NAE VEGAN

NAE-logoMed en vegansk filosofi og et sterkt fokus på etikk, miljø, bærekraft, kvalitet og design, produserer NAE Vegan sine flotte kvalitetssko  av materialer som kork og andre økologiske mikrofibre, under rettferdige, gode arbeidsforhold i Portugal.
Til spørsmålet om hvorfor velge veganske sko, spør heller NAE; hvorfor ikke?Nae-vegan-shoes

NAE ønsker å være et alternativ for alle som er ute etter design- og kvalitets-sko, men som samtidig ønsker å ta aktivt del i å ta vare på planeten vår.

NAEs FILOSOFI
NAE ble etablert under forutsetningen av at ingen dyr skulle utnyttes, og at deres kolleksjoner skulle bestå av stilfulle designsko av utmerket kvalitet merket med «Made in Portugal», som er et
anerkjent kvalitetsstempel i sko bransjen.
Det er mange grunner til å velge vegansk, og i NAE ser de valget med å bruke veganske produkter som en statement som viser at du virkelig bryr deg om etisk forbruk og bærekraft.


Nae-vegan-shoes-2

NAEs STRATEGI
No Animal Exploitation (NAE) står for et rettferdig og dyrevennlig alternativ, ingen menneskelig utnyttelse og respekt for miljøet.
De bruker ingen animalske produkter, og produserer ikke sine sko i fabrikker hvor menneskelig utnyttelse forekommer.

 

 

 

SHOP ALLE NAE VEGAN PRODUKTER

Comments are closed.