• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

HfS COLLECTIVE


HfS COLLECTIVE


 

 

 

Hipstersforsisters_made-in-usaHfS Collective ser på det som en av sine oppgaver å frigjøre kvinner fra deres bagasje.
Deres syn er at alle vi kvinner er koblet sammen, ikke bare til hverandre, men til alt liv som eksisterer på jorden.
Som et moderne selskap ser de det som sitt ansvar å ta hensyn til ikke bare sine egne ønsker og design, men også fremtiden til planeten vår.

HfS Collective er sterkt forpliktet til bærekraft, og alle deres vesker produseres lokalt og på etisk vis. Det lille familieeide selskapet i Los Angeles som lager produktene deres behandler sine håndverkerne med ære og respekt, som sin utvidete familie, noe som gir hyggelige og trygge arbeidsforhold, samtidig som de selvfølgelig betaler en rettferdig lønn.
Deres mål er å kun anvende de mest innovative, jord- og dyre-vennlige materialer som finnes tilgjengelig i produksjonen av sine fantastiske vesker, noe som betyr at de ikke bruker lær, skinn, pels, eller PVC (polyvinylklorid ) i noen av sine produkter (les mer om HfS bruk av materialer nedenfor).

HfS Collective støtter i tillegg flere organisasjoner som jobber for å beskytte velferden til kvinner, planeten vår og alle dyrene som lever på den.

 

 

Community-block

 

Materialer i HfS Veskene:

 

Det veganske læret i HfS veskene er laget av polyuretan, som er et miljøvennlig alternativ til det mer vanlige og mindre kostbare materialet kjent som «PVC».
I tillegg er veskene Oeko-Tex Standard 100-sertifisert, noe som betyr at de er fri for organiske løsemidler, lukt og miljøgifter som formaldehyd, plantevernmidler, fenoler, klor, tungmetaller, kreftfremkallende og allergifremkallende fargestoffer som er vanlig i mange syntetiske lær typer.
De
Semskede (Ultrasuede) HfS veskene er laget av en høy-ytelses tekstil type som er ansvarlig konstruert med resirkulerte polyester fibre. Ved hjelp av en ren resirkuleringsprosess uten organiske løsemidler, er resultatet et tekstil med høy kvalitet og renhet, som kan sammenlignes med ubrukt polyester.
De fleste av HfS belte veskene er foret med myk, plommefarget, 100% bomulls twill. Denne bomullen er ansvarlig dyrket uten noen form for plantevernmidler og er farget med jord-vennlige, sertifiserte fargestoffer. De andre er foret med samme semskete mikrofiber blanding som beskrevet ovenfor.
De fleste av metalldetaljene på veskene er laget av Low Lead Brass (messing med blyinnhold under 100 ppm), og kjedene er kobberkledd aluminium, noe som gjør dem sterkere enn aluminium, men lettere enn stål, og er bly / heavy metal / nikkel og korrosjonsfrie.
For mange av beltene brukes 100% naturlig hamp og «webbing», som gir et tett og sterkt sammenvevd materiale som blant annet brukes i setebelter og seler.
De medfølgende støvdekslene er laget av enten 100% resirkulerte plastflasker eller organisk bomull / hamp lerret.

 

 

 

 

SHOP ALLE HfS Collective PRODUKTER

 

 

 

 

HipstersForSisters_black-belt-bagHipstersforSisters_camel-flat-belt-bag_AW15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HfS Collective i Pressen:

 

HipstersforSisters_in-the-press (2)

 

 

 

 

HipstersforSisters_collage_1 HipstersforSisters_collage_2 HipstersforSisters_collage_3 HipstersforSisters_collage_4

 

 

 

SHOP ALLE HIPSTERS FOR SISTERS PRODUKTER

 

 

 

 

 

Comments are closed.