• Handlekurv

  • PenePiker.no er nå stengt.

    Tusen takk til alle våre kunder som forsøkte bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted ved å velge mer etiske, fairtrade, milljø- og dyrevennlige produkter 🥰💜

    Vi ønsker alle et godt (og forhåpentligvis mer sosialt) år i 2021.

FAIR


FAIR – For All Its Rights


 

FAIR_ Brand

 

FAIR – For All Its Rights, er et nytt og spennende portugisisk skomerke stiftet i 2016 som lager elegante, spennende og sexy veganske sko av meget høy kvalitet.

 

FAIR_Brand2

FAIR ble startet på bakgrunn av et ønske om å balansere vegansk filosofi med kvalitet og design, og skape moderne sko som passer ulike stiler for ulike mennesker – hele tiden basert på en grunnleggenede respekt for dyr, mennesker og natur.
Alle FAIR kolleksjonene blir produsert under arbeidsvennlige, etiske forhold i Portugal, og det søkes alltid å bruke de mest bærekraftige materialer som finnes. helt frie for animalske ingredienser, i produksjonen.
FAIR_Brand3

 

Kvinnen bak FAIR, Carina Boavida, er en ung og entusiastisk dyreelsker. Hun er en drømmer, og mener at drømmer kan bli virkelighet hvis vi bare har vilje til å handle. Siden barndommen har hun redde katter og hunder fra gatene i Portugal, men i sin ungdom innså hun at kjærlighet til dyr ikke bare var å bry seg om våre elskede kjæledyr.
Den beste måten å elske, beskytte og respektere dyr på er ved å ta etiske, bevisste valg i ulike livssituasjoner, som når vi velger hva vi spiser eller hvordan vi kler oss – hva vi kler oss i.
Carinas dypeste ønske er å bidra til å gjøre verden et fredeligere og snillere sted å leve for alle vesener. Dette er hennes livs-engasjement, og en av måtene hun drømt om å inspirere til en forandring i verden, steg for steg, er gjennom FAIR.

 

 

 

 

 

SHOP ALLE FAIR PRODUKTER.

 

 

logo-fair

 

 

 

Comments are closed.